Førstehjælp med særligt
ansvar for børn

Funktionsuddannelse

Beskrivelse af kursus

Førstehjælp med særligt ansvar for børn er til dig, som ønsker en dyb forståelse af de akutte børnesygdomme, de hyppigste skader samt håndtering af blokerede luftveje og hjerte-lunge-redning. Kurset er målrettet skoler, institutioner, vuggestuer og foreninger, der har deres daglige omgang med børn.

Kurset udgør det mellemhøjeste niveau Dansk førstehjælpsråd kan tilbyde, og er et oplagt kursus til alle, der ønsker at kunne hjælpe et nødstedt barn.

Kurset gennemføres med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Efter endt kursus garanterer vi, at du vil være særlig rutineret i at hjælpe børn og dermed et uundværligt led i førstehjælpen på din arbejdsplads.

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 7.395 kr. ex. moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 7 timer

IMG_3109
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst
IMG_3117
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst