Beredskabsoplæg

Beredskabsuddannelse

Beskrivelse af kursus

Beredskabsoplægget er et oplæg henvendt til virksomheder, der ønsker at klæde deres medarbejdere bedre på til at kunne forebygge, håndtere og begrænse ulykker. Her bliver der taget udgangspunkt i virksomhedens egen beredskabsplan, og der bliver lagt særligt fokus på bl.a. brand, sundhedsfaglige ulykker og større hændelser.

 

Formålet med foredraget er at give medarbejderne den nødvendige viden, der skal sikre, at alle kommer ud af bygningen, og at skadens omfang bliver begrænset mest
muligt. Røgskade kan være meget økonomisk omfattende ikke mindst på grund af
tabt materiel, men også fordi produktionen oftest sættes ud af drift i en periode.

 

Beredskabsoplægget er en rigtig god måde, at klæde medarbejderne teoretisk på til at håndtere en hændelse. 

Praktisk information

Lokation: Alle kurser og oplæg udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder oplægget i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning og evt. en skærm/projektor. Hvis ikke I har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres underviser: Ved køb af et beredskabsoplæg sender vi minimum én professionel brandmand/rådgiver, som har stor erfaring med at hjælpe virksomheder, der ønsker at hæve deres samlede beredskabsniveau.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 4.650 kr. ex. moms

Deltagere: Ubegrænset antal deltagere

Varighed: 2 timer