Færdselsrelateret førstehjælp

Funktionsuddannelse

Beskrivelse af kursus

Står du og skal tage kørekort til bil/MC/traktor? Så er det obligatorisk, at du skal have et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Dette kursus har fokus på relevant førstehjælp til ulykker i trafikken, og hvordan man sikre et skadested. 

Kurset formidles med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Efter endt kursus vil du i højere grad være i stand til at vurdere sikkerhed i trafikken samt kunne yde den relevante førstehjælp i tilfælde af større ulykker.

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 9.495 kr. ex moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 8 timer

_DSC0313
_DSC0267
_DSC0086
default
_DSC0325
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst
DSC0106-1-1536x1022