Førstehjælp til babyer

Basisuddannelse

Beskrivelse af kursus

Førstehjælp til babyer er et kursus specifikt sammensat til nybagte forældre, mødregrupper og vuggestuepersonale m.m. Her gennemgår vi de hyppigste sygdomme, myter og bekymringer der følger med, når man har med de helt små at gøre. Vi bliver ofte spurgt, hvad førstehjælpen er til feberkramper, og hvordan man skal handle, hvis småbørn for noget galt i halsen. Hvis du er nysgerrig på svarene, så er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Kurset gennemføres med en praksisnær tilgang da det er vores opfattelse at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Vi garanterer, at du efter endt kursus vil være en hel del bedre rustet til at yde den korrekte førstehjælp til nyfødte og småbørn.  

Praktisk information

Lokation: Alle kurser, udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 350 kr. pr. person

Deltagere: Minimum 4 og højst 20 deltagere

Varighed: 2,5 time

Lokation: Kursus udbydes kun på Sjælland og Bornholm

*OBS: Dette kursus er ikke bevisgivende

IMG_3117
_DSC0086
9463
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst