Førstehjælp til børn

Basisuddannelse

Beskrivelse af kursus

Har du i dit daglige virke kontakt med børn og unge, eller er du bare nysgerrig på at lære, hvordan man yder førstehjælp til et nødstedt barn, så er dette kursus lige noget for dig. Børn er anderledes end voksne – også når det gælder førstehjælp. På kurset gennemgår vi scenarier lige fra hjertemassage og blokerede luftveje til småskader og forebyggelse.

Kurset gennemføres med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Vi garanterer, at du efter endt kursus vil være en hel del klogere på børn, og du vil føle dig tryg, hvis uheldet en dag er ude.

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser, udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 4.895 kr. ex moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 4 timer

DSC0106-1-1536x1022
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst
IMG_3128
IMG_3100
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst
9463