Førstehjælp ved hjertestop voksne

Basisuddannelse

Beskrivelse af kursus

Førstehjælp ved hjertestop er målrettet alle, der ønsker et basisniveau i førstehjælp, lige fra lægmanden til den engagerede arbejdsplads. Du bliver uddannet i at kunne yde effektiv hjertemassage og betjene enhver hjertestarter, så du med garanti er klar, hvis du en dag skulle være vidne til et hjertestop.

Kurset formidles med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Har du førstehjælpsrelateret spørgsmål, så tag dem endelig med. Der vil altid være mulighed for at få dem afklaret hos os.

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser, udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 4.895 kr. ex moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 4 timer

_DSC0325
_DSC0267
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst
IMG_2002
_DSC0196
IMG_2506
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst