Førstehjælp ved hjertestop
- Opdateringskursus

Basisuddannelse

Beskrivelse af kursus

Opdateringskurset er et repetitionskursus for dig, der har gennemført en basisuddannelse indenfor de sidste 24 måneder, f.eks.; 4 Timers Førstehjælp ved Hjertestop, og ønsker at forlænge bevisets gyldighed med yderligere 2 år. På kurset genopfrisker vi kendte emner og opdaterer dig på den nyeste viden indenfor hjerte-lunge-redning, hjertestartere og meget mere. Du vil, som den genfødte førstehjælper, utvivlsomt kunne træde til ved livløse personer, personer med blokerede luftveje og andre kritiske situationer.

Kurset formidles med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Vi lover, at du efter endt kursus vil være opdateret på den nyeste viden, og du vil endnu engang føle dig parat til at hjælpe, hvis uheldet er ude.

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser, udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 3.795 kr. ex. moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 3 timer

_DSC0243
_DSC0267
IMG_2668
_DSC0325
_DSC0086
_DSC0326
IMG_3100