Kombi-Kurset:
Førstehjælp ved hjertestop
og Elementær brandbekæmpelse

Beredskabsuddannelser

Beskrivelse af kursus

Kombi-kurset er målrettet alle arbejdspladser, som ønsker at højne sikkerheden et ekstra niveau ved at give medarbejderne kendskab til både førstehjælp og brandslukning/ forebyggelse. Kurset indeholder ”4 Timers førstehjælp ved hjertestop” og 2 timers elementær brandbekæmpelse.

Kurset formidles med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Efter endt kursus vil du stå stærkt med evner der favner bredt, og du vi være i stand til at håndtere de fleste scenarier. 

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser, udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 10.995 kr. ex. moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 4 + 2 timer