Medborgerførstehjælp

Funktionsuddannelse

Beskrivelse af kursus

Medborgerførstehjælp er et kursus sammensat til dig, der ønsker at gå dybere til værks med førstehjælpens mange emner. Kurset er målrettet private, arbejdspladser og foreninger, der til dagligt har med mange mennesker at gøre. 

På dette kursus dykker vi endnu længere ned i sygdomslære, anatomi og fysiologi, større blødning og skader på kroppen samt hjerte-lungeredning og brug af hjertestarteren. Du får et bredere kendskab til blødningskontrol og for mulighed for at anlægge forskellige traume forbindinger i løbet af kurset.

Kurset udgør det mellemhøjeste niveau Dansk førstehjælpsråd kan tilbyde, og er et oplagt kursus til alle, der ønsker at kunne hjælpe en medborger.

Kurset formidles med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet og derfor, vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Medborgerkurset garanterer dig en grundig forståelse af førstehjælp, og gør dig i stand til at handle uanset hvilke scenarie, der er tale om.

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser, udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 7.395 kr. ex. moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 7 timer

_DSC0086
SRtCw1eihyA
DSC0311-1024x681
IMG_2002
default
_DSC0162
_DSC0313