Førstehjælp med særligt ansvar

Funktionsuddannelse

Beskrivelse af kursus

Førstehjælp med særligt ansvar er det højeste niveau Dansk førstehjælpsråd kan tilbyde indenfor denne verden. Kurset er målrettet uniformbærende personel eller personale med øget ansvar overfor andre som f.eks. social og sundheds personale, hvor svækkede mennesker er en del af deres hverdag og arbejdsopgaver. Men går du med en drøm om på sigt at blive samarit eller bare en rigtig dygtig førstehjælper, så er dette kursus også noget for dig.

På dette kursus dykker vi helt ned i førstehjælpens mange kroge, og underviser dig i alt, hvad førstehjælpen har at tilbyde. På kurset afsætter vi også en del tid til, at hver kursist har mulighed for at kunne øve sig gennem realistisk scenarie træning. Emnerne er mange, men de er også utrolig spændende, og vi kan med sikkerhed garantere, at du går fra dette kursus med en fyldt værktøjskasse. 

Kurset formidles med en praksisnær tilgang, da det er vores opfattelse, at det skaber de bedste førstehjælpere. Vi går meget op i ”Hands on” princippet, og derfor vil du, som kursist, have mulighed for at øve de forskellige færdigheder af flere omgange gennem kurset. Du bliver en helt særlig førstehjælper og en andre vil søge hen imod den dag, det utænkelige sker.  

Praktisk information

Kursusbevis: Efter endt kursus vil deltagerne modtage et gyldigt førstehjælpsbevis jf. Dansk Førstehjælpsråd. Førstehjælpsbeviset vil være gyldigt i 24 måneder, men det anbefales, at det vedligeholdes årligt. 

Lokation: Alle kurser, udbudt af APNO, vil blive afholdt hos jer. Derfor behøver I ikke afsætte tid til at komme til os. Vi afholder kurserne i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres skema. Det eneste I skal sørge for, er et lokale egnet til undervisning med god gulvplads til praktiske øvelser, og så sørger vi for det resterende. Hvis ikke i har mulighed for at stille skærm/projektor til rådighed, så medbringer vi selv projektor.

Jeres instruktører: Alle vores førstehjælpsinstruktører har baggrunde i den beredskabsfaglige verden, og de har, med tiden, opbygget en bred erfaring indenfor praksisnær, sjov og kvalitetsbevidst undervisning. Instruktørerne er godkendt jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

Pris: 13.295 kr. ex. moms

Deltagere: Op til 16 deltagere

Varighed: 12 timer (2 dage á 6 timer)

IMG_2506
_DSC0011
_DSC0196
default
_DSC0325
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst
_DSC0285