Førstehjælpskurser hos APNO

Leder du efter et kvalificeret førstehjælpskursus til din virksomhed? Hos APNO er vi specialiserede i at levere førstehjælpskurser til virksomheder. Vi har et dedikeret hold af erfarne instruktører, der står klar til at besøge din arbejdsplads og give jer den nødvendige træning. Vores mål er at ruste dine medarbejdere med livreddende færdigheder og skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Kurser hos APNO

APNO er en førende udbyder af kurser i førstehjælp, beredskab og brandbekæmpelse. Vores instruktører har en solid baggrund inden for brand- og ambulancevæsnet og har omfattende erfaring, som ambulancebehandlere, brandfolk eller som ansatte i specialtjenesten. Deres ekspertise og viden inden for faget er uvurderlig, og de er passionerede for at dele deres viden med andre.

APNO tilbyder kurser som er skræddersyede til at imødekomme virksomheders behov. Vi tilbyder grundlæggende førstehjælpskurser, der dækker alt fra hjerte-lungeredning (HLR) og førstehjælp ved mindre skader til håndtering af livstruende situationer. Vi tilpasser også kurserne til specifikke brancher eller arbejdsmiljøer. Hvis du f.eks. arbejder inden for bygge- og anlægssektoren, kan vi lægge fokus på førstehjælp i forbindelse med byggeulykker og andre relevante scenarier.

Vi sender instruktøreren til jer

En af de største fordele ved at vælge APNO som din førstehjælpsudbyder er vores fleksibilitet. Vi forstår, at tiden er værdifuld for virksomheder, og at det kan være svært at finde tid til at sende medarbejdere på eksterne kurser. Derfor afholder vi altid vores kurser direkte på jeres arbejdsplads. Du behøver ikke bekymre dig om transport eller at finde et passende kursussted – vi kommer til jer!

Vi tilpasser også tidspunktet for kurset efter jeres behov. Det kan være i løbet af arbejdsdagen, før eller efter arbejdstid eller endda i weekender. Vi vil gøre det så nemt som muligt for jer.

Book et kursus med det samme

Hos APNO stræber vi efter at skabe sikre arbejdsmiljøer ved at give medarbejdere den nødvendige førstehjælpstræning. Alle virksomheder bør investere i at uddanne deres medarbejdere i førstehjælp, da det kan være afgørende i nødsituationer og potentielt redde liv.

Vores førstehjælpskurser tilstræber at skabe en glidende overgang mellem borgeren og sundhedsvæsnet. Vi uddanner alle kursister til at være skarpe og dygtige førstehjælpere, samtidig med vi giver dem et indblik i, hvad der foregår på den anden side af 1-1-2 opkaldet. På den måde sikre vi den bedste kobling mellem borger og sundhedvæsen i kritiske og vanskelige situationer.

Når I booker et førstehjælpskursus hos APNO, kan du være sikker på, at I får den bedste træning. Vi leverer ikke kun kurset, men også alt nødvendigt udstyr og materialer. Vi sørger for at have nok dukker og forbindinger til at gøre træningen så realistisk som muligt. Vi opdaterer vores undervisningsmaterialer og metoder løbende for at sikre, at de afspejler de nyeste retningslinjer og bedste praksis inden for førstehjælp.

16 deltagere per instruktør

Vores førstehjælpskurser kan have op til 16 kursister per instruktør. Dette sikrer, at hver kursist får tilstrækkelig opmærksomhed og mulighed for at øve sig ordentligt. Når du investerer i førstehjælpskurser til dine medarbejdere, viser du, at virksomheden prioriterer sikkerhed og trivsel. Det skaber en følelse af tryghed og tillid blandt personalet og har en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet.

Så hvis du har en virksomhed, der ønsker at give dine medarbejdere de nødvendige førstehjælpsfærdigheder, så er APNO det rette valg. Vi kommer til jer, tilpasser kurset til jeres behov og leverer en engagerende og praktisk orienteret træning. Vi tror på, at førstehjælp er en vigtig kompetence for enhver medarbejder, uanset branchen.

Tag det første skridt mod at skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø. Book et kursus, der passer præcist til jeres behov!

FAQ

Er der forskel på førstehjælpskurser?

Ja, det er der. Et kursus kan have forskelligt fokus og derudover tilrettelægger vi kurser, så de passer til netop din arbejdsplads og de situationer, der opstår i din branche. Du kan læse mere under vores kursuskatalog

Hvad koster et førstehjælpskursus?

Det kommer helt an på, hvad kurset skal indeholde. Vi har forskellige kursuspakker, hvor du kan lave tilvalg. Priser og pakker finder du på vores kursusside.

Kan man tage et førstehjælpskursus online?

Det er ikke noget, vi anbefaler. Det kan være en fin måde at holde sig opdateret, men online kursus mangler praktiske øvelser. Det er noget vi lægger stor vægt på hos APNO.

Hvordan vælger jeg det rette førstehjælpskursus?

Det kan være svært at læse sig til, hvilken kursustype der passer bedst til jeres behov. Du vil altid have muligheden for at læse om de enkelte kursustyper under vores kursuskatalog. Ellers står vi altid klar til at hjælpe med et uforpligtende samtale til at guide i den rigtige retning.

Dækker APNO kun Københavnsområdet?

Nej, APNO kan bookes til hele Danmark, men holder til i København og på Bornholm.

Denne artikel er skrevet af:

Læs flere af vores blogindlæg

Hvem er APNO?

Når det kommer til at redde liv, er viden og træning afgørende. APNO er en virksomhed, der forstår vigtigheden af

Læs mere

Førstehjælpskurser hos APNO

Leder du efter et kvalificeret førstehjælpskursus til din virksomhed? Hos APNO er vi specialiserede i at levere førstehjælpskurser til virksomheder.

Læs mere