Hvem er APNO?

Når det kommer til at redde liv, er viden og træning afgørende. APNO er en virksomhed, der forstår vigtigheden af at ruste folk til at håndtere nødsituationer med ro og kompetence. Men hvem er APNO, og hvad adskiller dem fra andre udbydere af førstehjælpskurser og beredskabsuddannelser?

Teamet bag

En af nøglefaktorerne bag APNO er det særlige team. APNO teamet adskiller sig på mange måder, da ingen af de ansatte har APNO som deres primære beskæftigelse. De har derimod alle et fuldtidsarbejde indenfor det danske ambulance- og/eller brandvæsen. Her møder de dagligt ind til en uforudsigelig hverdag, der kan byde på alt mellem himmel og jord. De har derfor alle fingeren på pulsen, der hvor det for alvor er afgørende og er vant til at skulle håndtere kritiske hændelser.

Navnet “APNO” kommer af “apnø”, der er en reference til vejrtrækningspauser. Et kritisk øjeblik, hvor hvert sekund tæller, og hvor korrekt handling kan redde liv.

Teamet bag APNO har alle det tilfælles, at de ønsker at gøre en forskel også inden 1-1-2 opkaldet. De ønsker at gå i front og være med til at forebygge og ikke mindst uddanne befolkningen i at håndtere nødsituationer og kritiske øjeblikke.

Kursuskatalog

Kursuskataloget hos APNO indeholder en bred vifte af kurser, herunder førstehjælpskurser, brandkurser og beredskabskurser. På alle kurser vil der blive lagt stor vægt på den faglige kunnen med en mission om, at hver kursist skal kunne føle sig bedre klædt på til at kunne håndtere enhver nødsituation.

Alle kurser er skræddersyet til at imødekomme forskellige behov og færdighedsniveauer, fra almindelige borgere til professionelle sundheds- og beredskabspersonale. Uanset om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller i det offentlige rum, stræber APNO efter at skabe tryghed gennem viden og træning.

Samaritordning

Ud over kurser i førstehjælp og beredskab tilbyder APNO også en unik samaritordning. Denne ordning giver virksomheder og organisationer mulighed for at have adgang til professionelle ambulancefolk som samaritter. Disse erfarne fagfolk kan tilbyde øjeblikkelig hjælp og støtte i tilfælde af nødsituationer, hvilket øger sikkerheden og trygheden for alle involverede parter.

Samfund i sikre hænder

Med APNO er samfundet i sikre hænder. Deres dedikation til at uddanne og udruste folk til at håndtere nødsituationer med tillid og kompetence gør dem til en uvurderlig ressource. Uanset om det er gennem førstehjælpskurser, specialiserede beredskabsuddannelser eller samaritordningen, stræber APNO efter at skabe en verden, hvor hurtig og effektiv handling kan gøre hele forskellen mellem liv og død.

Når det handler om at redde liv, er APNO mere end bare en virksomhed – det er en bevægelse mod et tryggere og mere håndterbart samfund for os alle.

Denne artikel er skrevet af:

Læs flere af vores blogindlæg

Hvem er APNO?

Når det kommer til at redde liv, er viden og træning afgørende. APNO er en virksomhed, der forstår vigtigheden af

Læs mere

Førstehjælpskurser hos APNO

Leder du efter et kvalificeret førstehjælpskursus til din virksomhed? Hos APNO er vi specialiserede i at levere førstehjælpskurser til virksomheder.

Læs mere